Pemberitahuan...

Assalamualaikum...
Pemberitahuan...
hehe...
nak bagitawu semua ni..
kelak...link blog ni akan ditukar kepada www.sourandsalt.blogspot.com
so...reference pada link tu ek...
sorry..
sebab merasakan link lama tu macam panjang sangat dan susah nak ingat..sebab tu
saya tukar..
maaf ye atas kesulitan....terima kasih atas kerjasama anda...
wassalam..

4 comments:

FloWeR LoVeR May 9, 2009 at 3:59 AM  

Salam..nik, link nih betol ke tak ek?problem loading page...=)

:::cebisan hatiku::: May 9, 2009 at 9:16 AM  

akan di tukar jadi www.sourandsalt.blogspot.com la pasni...
tunggu beberapa ketika..bagi sume orang tawu..pastu,baru saya tukar..

DaruL May 18, 2009 at 2:14 PM  

tulisan sape kt board tu? hehehe

:::cebisan hatiku::: May 18, 2009 at 2:35 PM  

yang kat bawah post ni ke?...
tulisan saya~hehe..
buruk kan..?soryla...

Pages

"Dan ingatlah ketika suatu umat daripada mereka
berkata.
"Mengapa kamu menasihati kaum yang akan dibinasakan atau di azab Allah dengan azab yang sangat keras?"Mereka menjawab,"Agar kami mempunyai alasan (lepas tanggungjawab) kepada Tuhanmu dan agar mereka bertaqwa."
(Surah Al-'Araf,7:164)