Sekolah aku=SHAH PEKAN=Sekolah Kluster???

Bismillah...

wow...unbelieveable...
sekolah aku...Sekolah Sains Sultan Haji Ahmad Shah Pekan dapat award as sekolah kluster..
apa itu kluster...?..check it out...

SHAH SEKOLAH KLUSTER..
Shah Pekan, 22 Mei 2009,Shah Pekan telah secara rasminya diiktiraf sebagai sebuah sekolah Kluster. Perkara ini telah diumumkan oleh tuan pengetua Shah apabila pihak sekolah mendapat surat rasmi pengiktirafan tersebut pada 21 Mei 2009 lalu. Dengan pengiktirafan ini pihak pentadbiran sekolah mengucapkan tahniah kepada seluruh warga Shah dan diharapkan dengan pengiktirafan ini juga diharapkan semua warga Shah akan terus berjuang untuk meningkatkan lagi kecemerlangan dalam semua aspek.

Sekolah yang dirindui...selepas 4 tahun aku keluar meninggalkan sekolah itu..walaupun ada je pergi time balik malaysia tahun lepas..huhu..telah berjaya mengorak satu lagi langkah dalam pencapaian cemerlangnya...hebat2...
ternganga gakla aku time 1st time baca berita ni kat blog junior aku..huhu..thanks to amir..
Tahniah kepada sekolahku dan warga2 yang berada di dalamnya..keep up the good works..
but..not only in academics..but also in RELIGION, MORAL, DISCIPLINE...

~~~SHAH PEKAN;WHERE EXCELLENT IS CREATED~~~

p/s: takda sapa2 nak buat reunion ke time aku balik nanti?aku balik 18hb 8 nih....uwaaa...korang wat reunion time aku tengah final exam kat sini..xaci....jom la p sekolah maen r0unders..nak maen r0unders..huhu...
Anyone..jomla p sekolah...(nada sedih tahap golek2 atas lantai..)

1 comments:

:::cebisan hatiku::: May 26, 2009 at 3:27 AM  

by oryza sativa:

tahniah to all warga SHAH....
diharapkan agar SHAH akan berdiri sama tinggi dgn SBP=SBP lain di MALAYSIA.

yang kat atas ni adalah komen yg terslh dipostkn oleh incik oryza sativa..sy da alihkn ke cn..huhu...

balasan utk komen itu...
semoga SHAH kekal cemerlang dari semua segi,AGAMA,AKADEMIK,MORAL,DISIPLIN insyaAllah..maju SHAH selamanya...
~WHERE EXCELLENT IS CREATED~

Pages

"Dan ingatlah ketika suatu umat daripada mereka
berkata.
"Mengapa kamu menasihati kaum yang akan dibinasakan atau di azab Allah dengan azab yang sangat keras?"Mereka menjawab,"Agar kami mempunyai alasan (lepas tanggungjawab) kepada Tuhanmu dan agar mereka bertaqwa."
(Surah Al-'Araf,7:164)