kasTam H1N1

Bismillah...


Tibe2 rasa nak menulis sekejap..
emm...
td..aku telefon kakak aku..sebab rindu gile dengan anak2 buah aku yang chumel2 tu..
huhu...
2 orang anak buah aku still xkenal aku..huhu...
Kakak cerita...abang ipar aku nye bos terkandas kat kastam airport 3 jam akibat kena cek sebab virus H1N1 tu....
huhu...
tetibe2...
terfikir...
camne ek nanti...
kalu terkandas kt kasTam Allah nantiii..
waaaaa...takutnya...nauzubillah...
yang tu..kalau terkandas...
no more turning back da....MySpace

jawapannya paham2 jela...
wohooo...takut2....
jom2...tingkatkan amalan kita sebelum di cek kat kastam Allah nanti...
-study2!men bloG je...MySpace-


6 comments:

[amiza a.malik] July 16, 2009 at 4:02 PM  

SETADI!!!(sambil cekak pinggang)
BLOG JE KEJE!!(control gelak..hiks)

kak, hr ni ayu ade piknik.one of our frens kat smaplabu nk fly india next week.potluck =) tgk google recipe makaroni bakar yg terhebat..miahaha

love u sistah!

oryza sativa July 17, 2009 at 2:24 AM  

H1N1 just flu biasa...
jgn risau..
insyaallah selamat..

abdus July 17, 2009 at 5:35 AM  

nick. panjang nye =.='

lagi satu, sekadar teguran supaya lebih mudah utk dibaca oleh orang ramai, make sure ade space selepas '...' atau apa sahaja penghenti ayat.

contohnya,
'yea! jom... la.'
adalah lebih mudah dari yang ini,
'yea!jom...la.'

itu je.
selamat berbelog. hehe.

p.s: sungguh panjang tau nick tulis. adoi. penat membacanya. haha.

:::cebisanhatiku::: July 17, 2009 at 6:44 AM  

to aYu:

nak setady r ni..tp..(kroh..kroh..)....

to oryza sativa:
kenapakah jika ia flu biasa tetapi sangat di takuti ramai?
boleh bagi jawapan tak?

to en abdus:
hehe..
saya tahu je panjang.
tapi saya sangat lah malas untuk mengeditnya...
emm...
panjang sebab dialog tu yang pendek2 tu banyak..hehe...
anyway..maceh2 atas teguran...
tegur la lagi..
cam best lak..hehe...

[amiza a.malik] July 17, 2009 at 6:40 PM  

mesia je kekecoh sgtsal swine flu.kat melben n oklen hr tu kitorang je pki mask, org negara tu tadek pon pakai..

patuh ade kakak kat melben kene swine flu, lps p spital de kuarantin umah je.

ade vaccine kan..pelik gak awat mesia semangat sgt.siap ade pengimbas suhu kat epot ag.

asakah ini membuktikan ke efisyen-an kementerian kesihatan mesia?

=)

:::cebisanhatiku::: July 20, 2009 at 6:02 AM  

hoho...
xtahula kalau menunjuk efisyen atau benar2 efisyen atau sebaliknya atau pape jela.wallahualam.nak tahu, kenala g tanya menteri kesihatan.

eh..aYu..
hari tu ayu balik mesia pakai mask tak?
malas la nak pakai balik ni...hoho..tapi kang...
konpius2....
pakai ke tak...

Pages

"Dan ingatlah ketika suatu umat daripada mereka
berkata.
"Mengapa kamu menasihati kaum yang akan dibinasakan atau di azab Allah dengan azab yang sangat keras?"Mereka menjawab,"Agar kami mempunyai alasan (lepas tanggungjawab) kepada Tuhanmu dan agar mereka bertaqwa."
(Surah Al-'Araf,7:164)