Datang lagi~

Malam ni..perasaan tak sedap hati tu datang lagi..
dan seperti biasa..kalau rasa tak sedap hati je..mesti aku akan coretkan kat blog ni..
seolah2 ia mampu berkata dan menenangkanku...emmmm....hati..hati...

Suatu hari Imam Syafie datang menemui gurunya untuk bertanya tentang masalah daya ingatan yang semakin berkurangan yang melanda dirinya.Lantas gurunya berkata,ILMU ITU CAHAYA.DAN CAHAYA ILMU TIDAK AKAN MASUK KE DALAM HATI YANG DISELUBUNGI MAKSIAT...

emm..ada satu part dalam hati ni yang perlu aku buang...susahnya rasa..ya Allah...
Ya Muqallibal qulub,tsabbit qulubana a'la dinik wa tho'atik...
Wahai Tuhan Yang Maha membolak-balikkan hati,tetapkan hati kami pada agama dan mentaatiMu...

jihad exam akan bermula esok~~~~(@_@)

6 comments:

misoshiru2312 February 4, 2009 at 1:41 AM  

apakah part itu??

mari saya tolong bedah..

ade byk je pisau kat rumah ni..

oo gambatte exam esok..

gomenne xdapat bagi jawapan yg best ptg tadi..biasela kek apple lebih mendapat perhatian dari soklan nik tu..

huahua..

:::cebisan hatiku::: February 5, 2009 at 3:20 AM  

haha...silakanlah bedah...tengok ape dia la yang kat dalam tu yang serabutkan hati tu...hoho...

Anonymous February 5, 2009 at 12:51 PM  

ganas2 maen2 pisau lak mah ni.. huhu. sabar nik ye.. biasenye time shiken la nak rase itu la ini la.. huhu. gambarou shiken.. :D

ummumujahid yori.

:::cebisan hatiku::: February 5, 2009 at 5:41 PM  

haha...kak mah memang ganas pon...macih2...

Anonymous February 6, 2009 at 8:30 AM  

sory to be the reason why..insya allah ill do the best to make u happy again and if i failed..help me to stand and start it all over again

mr_darkside February 6, 2009 at 8:36 AM  

sory to be the reason why..insya allah ill do the best to make u happy again and if i failed..help me to stand and start it all over again

Pages

"Dan ingatlah ketika suatu umat daripada mereka
berkata.
"Mengapa kamu menasihati kaum yang akan dibinasakan atau di azab Allah dengan azab yang sangat keras?"Mereka menjawab,"Agar kami mempunyai alasan (lepas tanggungjawab) kepada Tuhanmu dan agar mereka bertaqwa."
(Surah Al-'Araf,7:164)